помідори

Мариновані помідори без спецій – такі смакують нам найбільше

Помідори, мариновані без спецій, більше пахнуть свіжими помідорами. Усі дуже хвалять цей рецепт! робіть хоч пару баночок на пробу.

Мариновані помідори без спецій

  • Помідори.
  • Для маринаду: на 1 літр води – 1 ст. ложки солі з маленьким чубком, 4 ст. ложки цукру, 4 ст. ложки оцту.

Помідори помити і скласти в літрові банки, залити крутим кип’ятком, прикрити стерилізованими кришками, накрити рушником, залишити на 30 хв.  Через 30 хвилин злити воду (вона не потрібна, вилити). Воду на маринад взяти чисту, додати сіль, цукор, оцет, перекип’ятити маринад до трьох хвилин, залити помідори киплячим маринадом, закрутити, перевернути, укутати до охолодження.

Рецепт Оксани Полищук

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook