Перець з морквою по-корейськи
- 1 кг болгарського перцю почищеного, 1 великий пучок петрушки, 350 г моркви, 1 гостра перчина, 4-6 зубців часнику, 130 мл олії, 130 мл оцту 9%, 1 ст. ложка приправи для моркви по-корейськи, 3 ч. ложки солі, 5 ст. ложок цукру.
Треба натерти моркву на тертці для моркви по-корейськи. Перець порізати смужками. Усе перемішати і залишити на 3-4 год настоюватися. Після цього можна зразу їсти, а можна закрити на зиму. Накласти в чисті банки, залити розсолом і стерилізувати 25 хв. Закрутити, вкутати.
Радимо також інші перевірені рецепти маринованого перцю:
- Перець маринований у медовому соусі
- Маринований перець у соусі з помідорів. Я його фанат!
Post Views: 56