Медове печиво
- Тісто: 400 г борошна (+/-), 2 яйця, 80 мл олії, 90 г меду, 100 г цукру, 10 г ванільного цукру, 1 ч ложка кориці (за бажанням), 1 ч. ложка соди без гірки, дрібка солі, 1 яйце для змащування, горіхи для посипання.
В ємності збити яйця, сіль, цукор, олію, мед, корицю, соду, додати борошно, замісити тісто. Розкотити тісто товщиною 7-8 мм, сформувати печиво, змастити яйцем, посипати горіхами, випікати при 180 градусах приблизно 15 хв.
Рецепт і фото Тетяни Мельничук
Радимо також приготувати:
- Медові пряники “миколайчики” за рецептом Дарії Цвек (+ рецепт глазурі)
- Медові пряники в помадці (рецепт на кефірі). Смак, як у дитинстві
Post Views: 44