шрам

Безкоштовна корекція шрамів: як зареєструватися

Жінкам, які постраждали від війни, пропонують безкоштовну корекцію шрамів, а також психологічну підтримку в прийнятті себе та свого тіла.

Жінкам, які постраждали від війни пропонують не лише допомогу в корекції шрамів, але й психологічну підтримку в прийнятті себе та свого тіла. Про це повідомили на офіційному сайті благодійної ініціативи “Не До краси”.

Повнолітні українки, які через війну отримали сліди поранень на своїх тілах, можуть стати учасницями соціального проєкту “Не До краси”, де їм допоможуть позбутися цих слідів.

Проєкт передбачає надання кожній учасниці:

  • консультацій кваліфікованих спеціалістів із пластичної хірургії, естетичної медицини, ментального здоров’я та, за потреби, інших лікарів;
  • індивідуального лікування залежно від наслідків фізичної травми: оперативні втручання, шліфування рубців та інші косметологічні процедури;
  • змоги відвідати сеанси тілесно орієнтованої та розмовної психотерапії, де їм спеціалісти з ментального здоров’я допоможуть знову прийняти себе і своє тіло.

Як зареєструватися та отримати допомогу

Реєстрація для участі в соціальному проєкті доступна за посиланням. Взяти участь можуть українки від 18 років, які через війну отримали пошкодження, поранення, опіки, знівечення обличчя або тіла.

Програма втілюється БО “Благодійний фонд Незламні” у партнерстві з Національним реабілітаційним центром “НЕЗЛАМНІ” (UNBROKEN) та “Лореаль Україна”.

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook