Чебуреки
- 400 мл гарячої води (майже кип’ятку), 5 ст. ложки олії, 1 ч. ложки солі, борошно (скільки вбере тісто). Можна додати ложку горілки.
- Начинка: 1) фарш + цибуля + сіль + перець до смаку + трішки води; 2) сир кисломолочний + 1 яйце + сіль + перець до смаку (можна ще дати трохи твердого сиру).
Секрети соковитої начинки у чебуреках
Тісто повинно бути в міру туге, еластичне, не липнути до рук, дати йому постояти 25 хв. Тонко розкотити тісто у коло, викласти на один край начинку, накрити другим краєм тісто, щільно защипати краї. Смажити у великій кількості олії. Викладати на серветки, щоб увібрали зайву олію.
Рецепт і фото Наталі Крихівської
Перевірені рецепти тіста для чебуреків читайте тут:
- Чебуреки за сімейним рецептом (ну дуже смачне тісто!)