Млинці на молоці та кип’ятку
- 2 яйця, 2-3 ст. ложки цукру збити до однорідності, 250 мл молока, 1 п. ванільного цукру, 300 г борошна, 2 ст. ложки олії, кип’яток (приблизно 250 мл).
2 яйця, 2-3 ст. ложки цукру збити до однорідності. Додати 250 мл молока, 1 п. ванільного цукру, 300 г борошна, 2 ст. ложки олії. Вийде густе тісто. Тоді треба додати кип’яток. У мене пішло приблизно 250 мл, дивіться по своєму тісті, воно має бути рідке, щоб млинці були тоненькими. Якщо зазначеної кількості води не достатньо, то долийте ще.
Далі я розділила тісто: до ¼ частини додати 1 ст. ложку какао і зробити візерунки: спочатку темне тісто, а потім зверху біле. Візерунки викладати одноразовим кондитерським мішком, так найзручніше.
Начинка у мене сирна (сир, цукор, сметана, родзинки і трохи вишень у власному соку).
Рецепт і фото Наталі Крихівської
Радимо також інші перевірені рецепти млинців:
- Ажурні млинці на окропі (кип’ятку). Тоненькі, але не рвуться!
- Вдале тісто на налисники (тонкі млинці) “Три по три”
Post Views: 35