Пляцок “Снікерс”
- Форма 22Х36 см.
4 яйця, 1 скл. цукру, 6 ст. ложки води, 1 ч. ложка амонію, 1 скл. борошна, 1 ст. ложка какао.
Яйця збити з цукром. Додати воду, какао, погашений оцтом амоній і вкінці борошно. Тісто розділити навпіл, спекти 2 коржі.
- Крем: 1 банка вареного згущеного молока (500 мл), 200 г масла, 1 п. шоколадного крекера (поламати), 1 плитка шоколаду (розтопити). Усе вимішати і додати 300 г підсмаженого арахісу.
Збити масло, по ложці додати згущене молоко (мають бути однакової кімнатної температури), влити цівкою розтоплений шоколад, збити. Додати поламаний крекер, підсмажений арахіс, перемішати.
Зібрати пляцок: корж, крем, корж. Зверху полити розтопленим шоколадом.
Рецепт і фото Олі Маланюк
Спробуйте також приготувати:
- Через спеку не хочеться вмикати духовку? Приготуйте “Лінивий снікерс”
- Торт “Снікерс” з горіхами і дуже смачним заварним кремом на манці
Post Views: 47