Печені яблука з сиром
- Яблука (помити, вирізати середину), 500 г сиру кисломолочного, 2 яйця, цукор на свій смак (до пів склянки), ванільний цукор, кориця на кінчику ножа (за бажанням).
Сир, яйця, цукор, ванільний цукор збити блендером. Начинити цією масою яблучка. Поставити в духовку, розігріту до 180 градусів, орієнтовно на 30-40 хв. Орієнтуйтеся на свою духовку. Швидкий, смачний і корисний десерт готовий!!!
Поради господині, як приготувати смачні печені яблука
- Яблука краще брати кислих або кисло-солодких сортів.
- До сиру можна додати халву і щербет, перемелені волоські горіхи, родзинки, чорнослив.
- Можна зробити таку начинку: мед, волоський горіх, шматочок шоколаду.
- Якщо хочете приготувати яблука швидко і небагато, то можна їх розрізати навпіл, вирізати середину, на сковороді тісно скласти, долити трохи води, накрити кришкою, готувати на малому вогні, вкінці додати цукор і корицю, можна трошки олії.
Рецепт і фото – Maiia Rabtsun
Радимо також приготувати:
Яблучний самбук. Ніжний, наче хмаринка
Post Views: 27