Десять перевірених рецептів глазурі для торта від господинь
Рецепт глазурі 1
- 4 ст. ложки какао, 3 ст. ложки цукру, 70 г молока, 50-60 г масла.
Варити на малому вогні хвилин 5-7, помішуючи, до однорідності, до кипіння не доводити. Можна наприкінці приготування додати 1 ч. ложечку оцту, тоді блищить.
Рецепт глазурі 2
- 150 г цукрової пудри, 3 ст. ложки какао, 1 ст. ложка масла, 3 ст. ложки крутого кип’ятку.
Рецепт глазурі 3
Однакова кількість ложок цукру, какао, масла, сметани – заварити і готова помадка.
Рецепт глазурі 4
Дві столові ложки сепараторної сметани, 4 ст. ложки цукру, 3 ст. ложки какао, 100 г масла. Нехай трошки покипить.
Рецепт глазурі 5
2 ст. ложки води і 1 ст. ложка желатину змішати, нехай набрякне. Додати 130 г маргарину або масла, 5 ст. ложок цукрової пудри, 3 ст. ложки какао – все розтопити на водяній бані, зняти і додавати 5 ст. ложок сметани (додавати по ложці, ретельно розмішувати), добре вимішати. Помадка не кришиться і добре ріжеться.
Рецепт глазурі 6
- 1 плитка шоколаду, 1 ст. ложка олії (розтопити на водяній бані).
Рецепт глазурі 7
- 3 ст. ложки какао, 3 ст. ложки цукру, 3 ст. ложки молока, 70-80 г масла.
Поставити на вогонь, проварити до однорідності, постійно помішуючи.
Рецепт глазурі 8
- 2 ст. ложки цукру, 1 ст. ложка какао, 1 ст. ложка сметани (беру домашню), 1 ст. ложка масла.
Усе з’єднати в сотейнику і закип’ятити. Як закипить, проварити буквально 20-30 секунд і зняти з вогню. Трішки остудити і ще теплим залити зверху торт. Гарно застигає і не кришиться при нарізанні.
Рецепт глазурі 9
- 6 ст. ложок цукру, 3 ст. ложки молока, 2 ст. ложки какао, 1 ст. ложки масла. Не тріскає, не липне, швидко застигає.
Рецепт глазурі 10
Взяти всі інгредієнти однакового об’єму: 100 мл какао, 100 мл олії, 100 мл цукру, 100 мл теплої води. Одночасно все закласти у високу ємність і погружним блендером збити кілька хв до однорідності. Дуже гарний блиск зберігається, але треба годин 12 до повного застигання.
Радимо також приготувати глазур за іншими перевіреними рецептами:
- Коли печу торти на замовлення, поливаю такою глазур’ю
- Шоколадна глазур для тортів та інших десертів. 17 перевірених рецептів від господинь