Шоколадна глазур для тортів
- 100-120 г масла, 0,5 скл. цукрової пудри, 2 ст. ложки какао, 4 ст. ложки молока, 1 ч. ложка з чубком желатину.
Усі інгредієнти, крім желатину, скласти в каструльку і проварити близько 2 хвилин. Желатин залити водою (4 ст. ложки), щоб набряк. Імпульсами розігріти в мікрохвильовці. Зняти шоколадну масу з вогню, додати желатин, добре вимішати. Трохи охолодити, але щоб не загусло. Тільки починає трішки гуснути, вилити на торт і розрівняти.
Рецепт і фото – Maiia Rabtsun
Радимо також приготувати глазур за іншими перевіреними рецептами:
- Коли печу торти на замовлення, поливаю такою глазур’ю
- Шоколадна глазур для тортів та інших десертів. 17 перевірених рецептів від господинь
Post Views: 33