Печиво на смальці
- 2 яйця, 1 скл. цукру (200 г), ваніль, 7 ст. ложок смальцю, 4 скл. борошна, 4 ст. ложки сметани, 1 ч. ложка розпушувача, 1 ч. ложка куркуми (на бажання, для кольору).
Смалець викласти у миску і розтерти з цукром і ваніллю. Просіяти борошно, додати куркуму, розпушувач і два яйця, перемішати. До борошняної суміші додати смалець і сметану, замісити круте тісто. Поставити його в холодильник на 1 годину.
Дістати через годину тісто з холодильника, сформувати печиво (форма може бути різна, яку захочете), викладати на деко, застелене пергаментом, і випікати при температурі 180 градусів до золотистого кольору.
Рецепт і фото Богдани Крамар
Радимо також приготувати печиво на смальці за іншими перевіреними рецептами від господинь:
- Печиво на смальці і сметані. Рецепт з мого старого записника
- Печиво на смальці “Ням-ням”
Post Views: 38