Кокосове печиво
- 2 яєчні білки, 60 г цукру, 80 г кокосової стружки.
Білки збити з цукром до стійких піків, додати кокос і обережно перемішати лопаткою – усе тісто для кокосового печива готове! Тільки потрібно застелити форму пергаментом, викласти ложечкою, формуючи печиво. Випікати при температурі 180 градусів до золотистої скоринки. Виходить маленька порція (у мене вийшло 8 штучок). Але дуже смачне й ароматне! Рекомендую робити одразу подвійну порцію!
Рецепт і фото Богдани Крамар
Радимо також приготувати інші десерти з кокосом за перевіреними рецептами від господинь:
- Кокосове печиво “Кокосанки” без борошна
-
Торт “Мрія” із розкішними кокосовими коржами і ніжним заварним кремом на жовтках. Готується швидко і просто!
Post Views: 38