торт

Торт “Весела бджілка” з дуже цікавими коржами

Цікавий рецепт торта з подвійними коржами з додаванням кокосової стружки, горіхів і шоколаду, а також сирним коржем посередині. Неперевершене поєднання смаків!

Торт “Весела бджілка”

  • Форма 22Х36 см.
  • Тісто 1: 7 яєць, 180 г цукру, 180 г борошна, 4 ст. ложки натурального меду, 2 ст. ложки олії, 50 г шоколаду, 50 г перемелених горіхів, 50 г кокосової стружки, 1 п. розпушувача.
  • Сирний корж: 700 г сиру, 4 яйця, 150 г цукру, 1 п. ванільного пудингу, 1 п. лимонного киселю, 50 г кокосу.
  • Крем: 0,5 л молока, 2 яйця, 2 ст. ложки борошна, 1 скл. цукру, 0,5 лимона, 400 г масла.
Збити білки з цукром до стійкої піни, по одному ввести жовтки, додати мед. Додати просіяне з розпушувачем борошно, акуратно перемішати лопаткою. Тісто розділити на дві частини: до однієї додати кокосову стружку, до другої – потертий шоколад і горіхи. У дві форми, застелені пергаментом, викласти кокосове тісто, на нього шоколадне. Тобто треба випекти 2 коржі. Бісквітні коржі пекла 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Третій спекти сирний корж: сир перемолоти, яйця збити з цукром, тоді все перемішати акуратно разом. Я пекла десь 40 хвилин.
Крем заварний: заварити все, крім масла, до загустіння. Охолодити, накривши плівкою впритул. Збити масло до побіління, по ложці додати охолоджений заварний крем.
Рецепт і фото Олі Маланюк

Радимо також інші перевірені рецепти простих тортів

  • Простий торт “Тірамісу” з домашнього сиру і сметани
  • Дуже простий торт “Ніжність” з ароматом капучино, горіхами і медовими коржами

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook