Рецепт м’ятного печива знайшла торік. А вчора вирішила попробувати. Воно незвичне, але дуже смачне.
М’ятне печиво
- 30 г м’яти, 100 г цукру, 100 г масла, 1 яйце.
Усе перебити блендером до однорідності. Далі вмішати борошна 200 г і 0,5 ч. ложки розпушувача.
Сформувати кульки, покласти на застелене пергаментом деко, притиснути можна вилкою для візерунку або залишити так. Пекти 200 °С 15 хв.
Якщо ви такого ще не пекли, раджу спробувати.
Рецепт і фото Віки Шуклін
Радимо також інші перевірені рецепти печива:
- Печиво з вівсяних пластівців з насінням і родзинками. Просте, дуже смачне і навіть корисне!
- Горіхово-кокосове печиво. Смакота зі смакоти!
Post Views: 29