панакота

Панакота: дуже швидко готується, а з’їдається ще швидше

Панакота - це розкішний десерт, який можна приготувати за лічені хвилини. У келихах він просто вау! І смак неймовірний!

Панакота – це ідеальний десерт, який можна приготувати за лічені хвилини. А виходить смакота нереальна!

Панакота

  • 300 мл жирних вершків, 100 мл молока, 60 г цукру, дрібка солі, ванільний цукор або паста, 14 г желатину + 50 г холодної води, полуниця, 1 ст. ложка цукрової пудри, 1 ч. ложка лимонного соку.
Желатин залити холодною водою і відставити, щоб набряк. У каструльці змішати вершки, молоко, цукор, ванільний цукор, сіль і поставити на вогонь до закипання, але не кип’ятити! Забирати з вогню і додати попередньо розтоплений у мікрохвильовці желатин, добре розмішати. Процідити (можна і не проціджувати, якщо желатин добре розчинився). Наповнити келихи чи інші ємкості, в яких будете подавати. Поставити в холодильник хоча б на 3 год (я поставила на ніч). Полуницю порізати на кубики, додати цукрову пудру і сік лимона, перемішати легенько і викласти на пана-коту. Прикрасити листочками м‘яти і подаємо!)
Рецепт і фото Оксани Білінської
Радимо також інші перевірені рецепти панакоти:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook