Здавалося б, що може бути простіше і швидше приготувати на сніданок, ніж млинці? Та не у всіх вони вдаються смачні і пухкі! Хочемо поділитися перевіреним рецептом секретами приготування пухких млинців!
Пухкі млинці з яблуками
- 500 мл кефіру (2,5%), 350 г борошна, 1 яйце, 2 ст. ложки меду (можна цукру), 1/2 ч. ложки соди, дрібка солі, ваніль до смаку.
- Начинка: яблука (кількість залежить від розміру, у мене були невеликі, тому десь 5-6 штук), 40 г масла, 2 ст. ложки цукру (кількість залежить від яблук), лимонний сік.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Радимо також інші рецепти пухких млинців:
- Пишні млинці з яблуками. Рецепт і секрет приготування
- Найпишніші млинці. Готую просто на воді!