Цей рецепт бісквіта добрий тим, що вдається вологий – можна коржі навіть не просочувати! На відміну від класично бісквіта, який досить сухий, цей бісквіт вологий і ніжний. А ще він вдається завжди і підходить для будь-якого торта з різними начинками.
Рецепт бісквіта
- Форма 22 см.
- 4 яйця, 8 ст. ложок цукру, 1 п. ванільного цукру, 60 г олії, 8 ст. ложок борошна, 1 ч. ложка розпушувача.
4 білки збити, додати 8 ст. ложок цукру, 1 п. ванільного цукру, збити. Додати 4 жовтки, 60 г олії, 8 ст. ложок борошна, 1 ч. ложку розпушувача – вимішувати легенько лопаткою. Можна збивати разом білки із жовтками із додаванням цукру до гарної пухкої маси. Пекти 40 хв при температурі 180-200 ОС.
Рецепт і фото Мар’яни Бородовської
Радимо також інші перевірені рецепти бісквіта:
- Мій ідеальний бісквіт у мультиварці. Усі на 100% задоволені: ніколи не сідає!
- Бісквіт з амонієм. Рецепт, перевірений роками. Так ще моя бабуся пекла!
Post Views: 33