Є багато варіантів, що спекти із дріжджового тіста: пиріжки, ватрушки, пироги, завиванці, відкриті пироги… Якщо душа бажає чогось оригінального, смачного і без заморочок, радимо приготувати булочки з корицею – м’якенькі, симпатичні, закручені, ароматні. Начинка дуже проста – цукор та кориця, можна також додати родзинки, цукати, сухофрукти.
Для приготування пухких булочок з корицею все, що потрібно мати, – це вдалий рецепт дріжджового тіста. Цей рецепт – саме такий: перевірений, від господині. Елементарний набір продуктів. Булочки вдаються просто смакота!
Булочки з корицею
- 300 мл молока, 1/4 п. пресованих дріжджів (25 г), 3 ст. ложки цукру, 0,5 ч. ложки солі, 2 яйця, 80 г розтопленого масла, 5 скл. борошна (по 200 мл).
- Булочки “Сайки” з корицею. М’які наче пух!
- Коли хочеться чогось до чаю, печу рогалики з корицею