Мабуть, немає таких людей, яким не подобається торт “Тірамісу”. Він не тільки неймовірно смачний, а й дуже просто і швидко готується. Печиво треба вмочити в каву, викласти у форму, вкрити кремом – і готово! Одна складність: для приготування тірамісу потрібне спеціальне печиво – савоярді, а коштує воно чимало. Але не засмучуйтеся! Справжнє савоярді можна приготувати в домашніх умовах. Вийде один-в-один, як з магазину! І навіть смачніше.
Перевіреним рецептом печива савоярді поділилася господиня. Готуйте – не пошкодуєте, усе дуже просто.
Печиво савоярді в домашніх умовах
- 2 яйця, 65 г цукрової пудри, 50 г борошна, 2 дрібки солі, цукрова пудра для посипки.
- Простий торт “Тірамісу” з домашнього сиру і сметани
- Справжній італійський торт “Тірамісу” без яєць