Старопольський медівник
Форма 25Х14 см. 100 г розтопленого масла, 200 г меду, 2 яйця, 70 г цукру, 50 г сметани, 250 г борошна, 1 ч. ложка соди, 1 ч. ложка прянощів. Додатково: 200 г повидла, 150 г шоколаду, горіхи.
Змішати всі рідкі інгредієнти з цукром (всі кімнатної температури!). Окремо змішати сухі. Усі об’єднати, перемішати віничком. Вилити у форму, застелену пергаментом. Пекти при 160-170 ОС приблизно 1 год. Охолодити, розрізати, перемазати джемом, полити шоколадом, прикрасити горіхами.
Рецепт Лілії Цвіт. Готувала і фотографувала Магдалина Шершун
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 24