Тістечка “Трюфелі” з пісочного тіста на жовтках
200 г масла, 5 ст. ложок цукру, 1 п. ванільного цукру, 3 ст. ложки сметани (або майонезу), 2-3 ст. ложки смальцю (жиру), 5 варених жовтків, 1 п. пудингу, 1 ч. ложка розпушувача, 4-5 скл. борошна (це приблизно).
Жовтки перем’яти вилкою (чи потерти на тертку), додати цукор, ванільний цукор, усе змішати вилкою, додати сметану (майонезу). Борошно, пудинг, розпушувач, перетерти з жиром (смальцем) та маслом, додати до яєчної суміші, усе перемішати уже руками, борошно додавати і дивитись на тісто (я дала 4 склянки, потім додавала ще, але уже на око).
Залишити на 1-2 год на холоді. Сформувати трюфель, всередину поклавши консервовану вишню. Випікати при 175-180 ОС. Дати трішки охолонути і обкачати у какао (можна зробити глазур).
Рецепт і фото Лесі Риндик
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 312