Спіральки з ковбасою та сиром
Для тіста: 200 мл молока, 150 г кефіру, 25 г свіжих дріжджів або 11 г сухих, 2 яйця, 50 мл олії, по 1 ст. ложці цукру і солі, борошно. Для начинки: томатна паста, по 200 г ковбаси і сиру.
Замісити м’яке тісто, залишити сходити на 40 хв. Розділити на дві частини, кожну розкотити тонким пластом, змастити томатною пастою, посипати тертим сиром, покласти тонко порізану ковбасу, згорнути рулетом. Порізати шматочками, викласти на застелене пергаментом деко. Не дозволяти їм рости після формування, поставити деко в холодну духовку й увімкнути на 200 °С. Випікати до готовності.
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 41