Італійська паста-салат
300-350 г пасти, 1 великий помідор, 2 огірки, 150-170 г оливок, 200 г моцарели, 250 г салямі, 1 червона цибулина, 1 перчина, зелень (базилік або петрушка, у мене – зелена цибуля).
Соус: 2 ст. ложки лимонного соку, 1 ч. ложка солі, 1 ч. ложка цукру, 1 ч. ложка сухого базиліку, 1 ч. ложка орегано, 2-3 зубці часнику.
Відварити пасту. Овочі і сир порізати кубиками, салямі – чверть кільцями, оливки – навпіл. Змішати все для соусу, додати вичавлений часник. Усі складники викладати у тарілку окремими сегментами, полити соусом, перемішати безпосередньо перед їдою.
Рецепт і фото Юлії Якіб’юк
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 22