Салат з тунцем і пекінською капустою

Робила вперше на Новий Рік такий салат з пекінської капусти. Вийшов дуже смачний та легкий. Хочу зауважити, що я використала лише зелену частину пекінської капусти, так салат вийшов ще ніжніший, але якщо ви любителі ще додатково похрумтіти, ріжте все. І ще - я подвоювала інгрідієнти з рецепта, тому у мене вийшла повна скляна миска салата.

Салат з тунцем і пекінською капустою

1/2 шт. пекінки, 100 г горошку, 2 яйця, 50 г сиру, 150 г тунця, 2 ст. ложки майонезу або сметани, спеції: сіль, перець – за смаком.

Яйця відварити і нарізати невеликими кубиками. Сир потерти на грубу терку. Пекінську капусту порізати. З консервованого тунця злити рідину і злегка розкришити його вилкою. Змішати всі складові зі спеціями і майонезом або сметаною. Прикрасити за бажанням.

Готувала@viktoriyaisayenko

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook