Торт “Три зустрічі”
Тортівниця 24 см, склянка – 250 мл. На 1 корж: 1 яйце (я давала 2, бо були маленькі), 0,5 скл. цукру, 0,5 скл. сметани, 0,5 скл. борошна, 1 ч. ложка розпушувача. В один корж додати 0,5 скл. родзинок, у 2 – 0,5 скл. дрібно порізаних горіхів, у 3 – 0,5 скл. дрібно порізаного чорносливу. Можна робити корж з маком, курагою, кокосом, какао.
Яйця збити з цукром, додати сметану, борошно, розпушувач, вмішати родзинки (горіхи, чорнослив). Форму застелити пергаментом, змазати маслом. Пекти 15-20 хв при 180 ОС.
Коли остигнуть коржі, перекласти улюбленим кремом. У мене – заварний на пудингу.
Заварити 1 пачку пудингу у 0,5 л молока, охолодити, збити з 250 г масла.
Можна зробити крем із масла і згущеного молока (сирого або вареного), додати ваніль та ложку коньяку.
Рецепт і фото Лілії Мацько
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 448