Ліниві голубці
По300- 400 г pиcу, м’яса і капусти, 1 мopквинa, 2-3 цибулини, 1-2 яйця, 4-5 ст. ложок олії, 1,5 скл. томатного соку, cмeтaнa, пeтpушкa для пoдaчі, cіль, чopний мелений пepeць.
Свинину перемолоти на м’ясорубку і додати 2 яйця, рис відварити на пів готовності і злити воду, капусту порізати так , як цибулю на засмажку або пошаткувати, відварити до пів готовності. Цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору і додати потерту моркву, протушкувати пару хвилин. Усе це додати до фаршу, посолити, поперчити, я ще вдушила зубчик часнику (часник за бажанням). Сформувати котлетки, поставити у форму, залити заливкою, щоб покрила голубці.
Заливка: сметана, трохи води, сіль, цукор за смаком, трохи томатного соусу або томатної пасти.
Поставити в духовку, тушкувати при 220 ОС до готовності, приблизно 1 год і 20 хв, усе залежить від духовки.
Рецепт і фото Оксани Полищук
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 22