Пікантний сирний рулет
3 яйця, 150 г сиру твердого, 35 г борошна, дрібка солі, на кінчику ножа паприки.
Яйця розділити на білки та жовтки, окремо збити з дрібкою солі. З’єднати, додати тертий сир, паприку, борошно та перемішати. Викласти на пергамент в форму 25Х30 см. Пекти при 200 ОС 12-15 хв. Вийняти, загорнути в пергамент та залишити до охолодження.
Для начинки: 200 г кисломолочного сиру, 1 зубчик часнику, сіль, перець за смаком, 1 ст. ложка майонезу.
З’єднати все та перебити блендером. Акуратно розгорнути сирний корж, змастити кремом не доходячи до краю 2 см, та щільно скрутити, загорнути в пергамент і покласти в холодильник на 3-5 годин.
Рецепт і фото Ірини Литвицької-Фурки
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 25