Абрикосовий лікер
1 л горілки, 300 г абрикосів, 200 г цукру, 200 мл води, ваніль.
- Абрикоси промити, очистити від кісточок, залити горілкою, додати ваніль і залишити на 12 днів.
- Приготувати цукровий сироп (залити цукор водою, варити до розчинення цукру), охолодити.
- Абрикоси в настоянці злегка пом’яти, щоб віддали більше соку, процідити через складену вчетверо марлю, рідину змішати з сиропом. Поставити в холодильник, дати настоятися упродовж місяця.
- Час від часу збовтувати. Але чим довше стоїть, тим кращим стає. Виходить приблизно 1,5 л лікеру.
Спробуйте також приготувати:
- Рецепт приготування ягідної наливки “Різдвяник”
- Простий дуже хороший рецепт ягідної наливки в 3-літровій банці
Post Views: 39