Гаряча закуска з лаваша
- 4 шпинатні лаваші 20×20, 120 г напівтвердого сиру, 1 кг грибів (у мене підосичники), 2 великі морквини, 2 великі цибулини, великий пучок зелені сіль, перець за смаком, 1 яйце для змащування.
Гриби, моркву і цибулю посмажити. Все змішати. Сир потерти на терку з великими вічками. Зелень порізати. На лист лаваша викласти грибну начинку, згодом зелень, зверху сир. Скрутити рулетом, викласти на деко або у форму, змастити яйцем, за бажанням посипати будь-яким насінням. Можна випікати цілі рулети, можна одразу розрізати на половинки. Я розрізала до випікання – начинка не витікає. Випікати 15 хв при 200 ОC до зарум’янення.
Рецепт і фото Світлани Чепурної
Спробуйте також приготувати:
- Домашня шаурма із лаваша. Діти її обожнюють!
- Роли з куркою та сиром у лаваші. М-м-м, це смачно!
Post Views: 27