Пиріжки з помідорами і сиром
- Для тіста: 3-3,5 скл. борошна, 1 скл. води (окріп), 4 ст. ложки олії, по 1 ч. ложці солі та цукру.
- Для начинки: 5 помідорів, 200 г сиру, 2 зубці часнику, зелень сіль.
Помідори порізати кружальцями. Сир розім’яти виделкою, посолити, вичавити часник, додати порізану зелень і перемішати. В окропі розмішати цукор і сіль, додати олію і борошно. Вимісити м’яке тісто. Залишити на 30 хв. Розкотити половину тіста у великий тонкий пласт. Розкласти на тісто кружечки помідорів не ближче ніж 3 см один від одного. На помідори викласти начинку. Розкотити другий пласт тіста, накрити ним перший. Склянкою відповідного діаметру вирізати пиріжки по контурах кожного кружечка помідора. Смажити пиріжки у великій кількості олії з обох сторін. Викласти на паперовий рушник.
Радимо також приготувати:
- Пиріжки з капустою: на воді, на молоці, на кисляку, заварні і без тіста
- Смажені пиріжки з цибулевого тіста. Смачні і пухкі, як базарні
Post Views: 30