Кишенькові булочки на обід

Спочатку булочки будуть твердими, після остигання стануть м’якими. Їх сміливо можна брати з собою в дорогу, на роботу, на пікнік.

Інгредієнти:
4 бутербродні булочки, 4 яйця, 50 г твердого сиру, 2 сосиски, сіль, перець.

Другий варіант начинки – а-ля жульєн: обсмажені гриби з куркою в сметані і з сиром.

У булочок зрізати кришечку, вийняти м’якуш, залишаючи стінки близько 1 см. Сосиски або будь-які ковбасні вироби порізати й обсмажити (не обов’язково). Сир дрібно натерти. У кожну булочку викласти спочатку сир, потім обсмажені сосиски. Зверху обережно вилити сире яйце. Посолити і поперчити. Прикрити кожну булочку своєю кришечкою, кожну загорнути у фольгу. Запікати у духовці 30 хв. Краще через 15–20 хв дістати одну булочку і заглянути під кришечку. Булочки готові, коли білок згорнувся. Дістати з духовки і залишити холонути у фользі. Спочатку вони будуть дуже твердими, після остигання стануть м’якими. Такі булочки можна брати з собою в дорогу, на роботу, на пікнік.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook