Паштет із курячої печінки
600 г курячої печінки, 2 цибулини, 1 морквина, 3 ст. ложки молока, 1 ст. ложка масла, перець, сіль, 1 ст. ложка коньяку.
Курячу печінку промити, просушити. Цибулю посмажити на олії, дати натерту моркву і потушити. Додати печінку, 3 ст. л молока і просмажити 10 хв, поки не змінить колір. Остудити. Перекласти все в комбайн, дати 1 ст. ложку м’якого масла, перець, сіль, і збити. Якщо дати 1 ст. л коньяку або бренді, смак стане з приємною кислинкою. Але це на любителя, нам дуже сподобалось. Протерти через сито і перекласти в глиняний горщик. Розтопити масло і рідким залити паштет. Поставити в більшу ємність (деко) з водою і в духовку на 15 хв (170 ОС).
Рецепт і фото Алли Сидор
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 26