квашені огірки

Найшвидший рецепт солених (квашених) огірків у трилітрових банках

Цей рецепт солених або, як у нас кажуть, квашених огірків мені подобається найбільше. Огірки складаю у банку, заливаю розсолом і опускаю в погріб - і готово!

Солені (квашені) огірки

  • Розсіл: на 10 л води (з-під крану) – 750 г солі кам’яної нейодованої.

Трилітрові данку до половини заповнити огірками, покласти спеції: 4 лаврових лстки, 2 зубці часнику порізати, 6 листків смородини, парасолька кропу, шматок кореня хрону або листок. Докласти доверху огірки. Залити розсолом, закрити капроновою кришкою та опустити у погріб.

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook