Чоловіки, з якими вам не судилося бути, згідно з вашим знаком Зодіаку

З цим чоловіком у вас немає майбутнього, навіть якщо здається, що він ваша доля.

Багатьом жінкам потрібно чимало часу і достатня кількість невдалих стосунків, щоб усвідомити свою дивовижну здатність вибирати невідповідних чоловіків. Саме тому астрологія звертає увагу кожного знака Зодіаку на те, чому він продовжує робити вибір на користь таких партнерів, а не намагається зосередитися на тій людині, яка йому дійсно потрібна.

Ось з яким чоловіком у вас немає майбутнього згідно з вашим гороскопом.

Овен

Ви найчастіше шукаєте партнера, над яким змогли б домінувати. Глибоко всередині ви хочете бути кращою за нього, але в кінцевому підсумку це приносить вам більше поганого, ніж доброго. Вам слід сконцентруватися на пошуку такого партнера, який ні в чому не буде вам поступатися.

Телець

Ви завжди чітко виділяєте набір позитивних характеристик, якими повинен володіти привабливий для вас чоловік. Зважуючи всі «за» і «проти», ви відразу розумієте, чи варто вам знайомитися з ним ближче чи ні. Під час цього процесу ви не прагнете прислухатися до свого серця і чуття, а через деякий час розумієте, що нещасливі в цих стосунках.

Близнюки

Ви завжди знаходите привабливим того, хто на вас схожий. Як правило, це спонтанна, авантюрна людина, готова влаштувати вам справжній емоційний атракціон. Однак вам просто необхідний надійний партнер, поруч з яким ви могли б почувати себе в безпеці.

Рак

Ваша проблема полягає в тому, що зазвичай ви закохані не в певну людину, а в саму ідею. Такий підхід приносить вам чимало проблем, змушуючи відключити емоції. Прислухатися до свого серця, безумовно, необхідно, однак ніколи не варто забувати, що однією прихильності мало для побудови міцних стосунків.

Лев

Ви зазвичай знаходите привабливими партнерів, які багато в чому на вас схожі. Ви хотіли б бачити поруч лідера, здатного кинути вам виклик і поставити під сумнів ваш авторитет. Проте, з часом подібні стосунки починають вас втомлювати, тому вам слід орієнтуватися на пошук більш приземленого партнера, який буде підтримувати гармонію у ваших стосунках.

Діва

Вам подобається постійно здійснювати контроль. Ви прагнете до ідеалу і хочете, щоб всі навколо не поступалися вам в цьому бажанні. Зустрівши ту людину, чиє життя схоже на справжній хаос, ви всіма силами сподіваєтеся привести його в норму. На жаль, такі відносини ніколи не закінчуються чимось добрим.

Терези

Ви не уявляєте своє життя без любові, тому часто помилково підносите своє серце не тому партнеру. Ваше прагнення до взаємності не дозволяє вам розібратися в наявності реальних почуттів до свого партнера. Як би ви не старалися виявитися в стосунках мрії, краще терпляче їх чекати, ніж форсувати щосили.

Скорпіон

Ви завжди заглядаєте на тих, кого не можете дістати. Зазвичай все закінчується тим, що ви просто страждаєте через те, що не можете добитися людини, стосунки з якою були для вас приречені з першого дня. Вам необхідно шукати такого партнера, який буде надихати вас на послідовні і постійні стосунки.

Стрілець

Ви завжди знаходите привабливими тих, чиї інтереси не збігаються з вашими. Спочатку такі стосунки можуть здаватися вам досить інтригуючими, але, врешті-решт, ви розумієте, що не маєте зі своїм партнером ніяких точок дотику, а значить, здорові стосунки між вами просто неможливі.

Козеріг

Вам властиво закохуватися в незалежних і самодостатніх людей. Незважаючи на те, що такий партнер буде з повагою ставитися до вашого особистого простору, в якийсь момент ви почнете розуміти, що ваші почуття ігноруються. Саме тому ви повинні шукати ту людину, яка буде готова приділяти вам достатньо уваги.

Водолій

Ваша головна проблема полягає в тому, що ви постійно намагаєтеся наслідувати свого партнера, намагаючись побачити в ньому самих себе. Однак це зовсім не означає, що саме ця людина є вашою спорідненою душею і ідеально вам підходить.

Риби

Ви віддаєтеся стосункам на повну і є ідеальною мішенню для енергетичних вампірів. Ви любите безумовно і ніколи не стримуєте свої емоції, тому зазвичай вас приваблюють ті, хто здатний пробудити в вас цілий спектр емоцій. Однак найчастіше ви опиняєтеся в позиції того партнера, який віддає, але нічого не отримує натомість.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook