Сирник “Сльози ангела” по-новому, з вишневим ароматом

Сирник "Сльози ангела" - безпрограшний десерт на будь-яке свято. Він красивий, наче торт, і ніжний-ніжний. А цей варіант - із цікавим новим смаком.

Сирник “Сльози ангела” по-новому

Форма 25 см. Тісто: 3 жовтки, 150 г цукру, 150 г маргарину, 1 п. розпушувача, 2 скл. борошна.

Замісити тісто і вистелити ним форму, роблячи борти.

Сирна маса. 1,2 кг сиру, 5 яєць, 1,2-1,5 скл. цукру, 0,5-0,7 скл. холодного молока всипати, 2 пачки (по 40 г) польського сметанкового пудингу (у мене – вишневий), 100 г рафінованої олії. 
1,2 кг сиру перемолоти. 5 жовтків збити із 0,5 скл. цукру (можна і більше). У 0,5-0,7 склянки холодного кип’яченого (я беру сире) молока всипати пудинг і добре розтерти чи збити міксером, щоб не було грудочок. 100 г рафінованої олії. Це все додати до сиру і вимішати. 5 білків збити із цукром (0,5-0,7 скл.) до пишності і розчинення цукру. Ввести білки в сирну масу в два-три прийоми і легко вимішати.
Сирну масу викласти у форму на тісто. Випікати при температурі 175 ОС 1 год. Я печу на режимі верх-низ. Але щодо часу випікання орієнтуйтеся по своїй духовці.
Через годину випікання викласти на сир 3 збитих білки (які залишилися від тіста) із 1 скл. цукру до стійких піків. Пекти ще 15 хв. Коли сирник трохи охолоне, зняти боки роз’ємної форми.
Рецепт і фото Лесі Сенько

Спробуйте також приготувати:

 

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook