Коли вас розлюблять, ви зрозумієте це без слів

Для того, щоб остаточно переконатися в тому, чи вас справді розлюбили, застосуйте наступні 6 способів...

Якщо ви не викликаєте інтерес в людини, то це одразу відчувається. У такі моменти важливо прийняти правду, а не шукати сотні виправдань чужій поведінці. Навчіться відпускати тих, хто не любить вас, якими б міцними не були почуття з вашого боку. Повірте, швидше за все це рішення принесе вам багато користі.

Ваш партнер почне буде заперечувати, що розлюбив вас, переконуючи у зворотному.

На жаль, ці слова не будуть мати нічого спільного з реальністю. Не потрібно вестися на солодкі казочки, адже немає нічого красномовнішого, ніж вчинки. Викиньте зі свого оточення тих, хто не вміє відповідати за сказане.

Дивіться на речі реалістично.

Досить жити в ілюзіях та марних сподіваннях. Якщо в стосунках є труднощі і вони нікуди не зникають, то задумайтеся, чи вартують вони вашого часу й сили? Можливо, потрібно поставити крапку і рухатися далі?

Він чи Вона не хоче проводити час з вами.

Закохана пара багато часу проводить разом. Це взаємне бажання та ініціатива, яка йде з обох сторін. Навіть після важкого робочого дня хочеться побачити свою другу половинку і розслабитися вдвох. Якщо ви не помічаєте такого прагнення зі сторони свого партнера, тоді його почуття не можна назвати коханням.

Вам не довіряють

На початку відносин відсутність довіри можна виправдати тим, що партнери погано знають один одного і лише перебувають на стадії звикання й пізнання. Однак якщо у стосунках цей етап не проходить, тоді з’являються токсичні взаємини, які не назвеш коханням.

Він чи Вона не приходить на допомогу в скрутну хвилину.

У житті трапляються різноманітні ситуації. На жаль, не рідко у період труднощів нам потрібна чужа допомога і підтримка. У першу чергу її хочеться отримати від другої половинки, але вона раптово зникає чи займається своїми «важливими» справами. Хіба може так вчинити любляча людина?

Він чи вона не ніяк проявляє свої почуття.

Звичайно, на початку стосунки завжди романтичні, а згодом прояви почуттів стають більш стриманими. Проте кохання неможливе без ласки, знаків уваги, турботи та інших дрібниць. Навіть після кількох років взаємин між партнерами має палати вогник. Якщо цього немає, то й про кохання не слід говорити. Зрештою, сказати кілька приємних слів для коханої людини не так важко. Згідні?

Як же забути тих, хто вас більше не любить?

  • Для того, щоб швидше реабілітувати своє серце робіть те, що приносить вам задоволення. Ви можете відвідати улюблений ресторан чи піти на майстер-клас з гончарства. Не соромтеся своєї самотності. Можливо, під час чергової прогулянки парком ви зустрінете людину, з якою потім пов’яжете своє життя.
  • Скажіть собі «Досить» і залишіть минуле позаду. Не переглядайте спільні фотографії і не ходіть у ваше улюблене кафе. Припиніть робити собі боляче і постійно згадувати про те, що трапилося. Спробуйте абстрагуватися і жити далі.
  • Застосуйте медитацію, щоб змінити фокус уваги. Зосередьтеся на собі і повністю прийміть власну самотність. Насолоджуйтеся цим станом і використайте його для самопізнання і становлення.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook