Трикутники з лаваша з вареними яйцями та зеленню
- На 15 трикутників: 5 тонких лавашів (30х45), 8 варених яєць, 125 г сметани, 75 г сиру (в мене сулугуні), свіжий кріп, зелена цибуля, сіль, перець до смаку. 3 яйця та олія, щоб підсмажувати.
Кріп з цибулькою нарізати дрібно, яйця та сир натерти крупно, посолити, поперчити, додати сметану і все добре перемішати. Лаваш розрізаємо на смужки (ширина приблизно 9-10 см). На край покласти начинку і скласти трикутником (так, щоб всі краї пиріжка були закриті і начинка не випадала). Змочити пиріжки у яйці і обжарити з обох боків до рум’яності.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Спробуйте також приготувати:
- Швидкі “Бендерики” з м’ясом на лаваші. Дуже смачні, гарні і легкі у приготуванні!
- Роли з куркою та сиром у лаваші. М-м-м, це смачно!
>
Post Views: 37