Пиріг з ревенем та вишнями на кисляку. З’їдаємо ще теплим!

Це, мабуть, найпростіший рецепт пирога. Усе, що треба, збити тісто міксером і вилити у форму. А вишня і ревінь роблять смак неперевершеним!

Пиріг з ревенем та вишнями на кислому молоці

Форма 22Х32 см. 1 скл. кислого молока (може бути кефір або йогурт), 3 яйця, 0,7-1 скл. цукру, 0,7 скл. олії, 2 скл. борошна, 1,5 ч. ложки розпушувача, ваніль. А також по 300 г ревеню та вишень (я використовувала заспиртовані, можна брати у своєму соку).

Яйця збити з цукром до пишності на максимальних обертах міксера. Зменшити оберти, додати кисляк, олію, ваніль, збити до поєднання, додати борошно з розпушувачем, збити.

Половину тіста вилити у форму, застелену пергаментом, викласти зверху почищений і порізаний ревінь, посипати цукром. Викласти решту тіста, на нього вишні. Випікати близько 40 хв при 170 ОС.  Готовий пиріг можна посипати цукровою пудрою.

Пиріг виходить пишний і ніжний, із кислинкою ревеню всередині і солоденькими вишеньками зверху.

Рецепт і фото Інни Семенюк

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook