Ніжні ажурні млинці на кефірі або кисляку

Ніжні ажурні млинці на кефірі або кисляку

0,5 л кефіру кімнатної температури (у мене домашній), 1 яйце, 0,5 ч. ложки солі, 1 ч. ложка соди, 3-4 ст. ложки цукру, 1 п. ванільного цукру, 170 г борошна (у мене пішла саме така кількість борошна, бо домашній кефір густий, якщо у вас рідший – то піде більше). Тісто має бути густини, як вершки.
Всі інгредієнти з’єднати у такому порядку, як написано. Вкінці я ще додала 1 середнє потерте яблуко – вийшло дуже смачно! Але це не обов’язково, то вже мої вподобання. Перед смаженням додати 2 ст. ложки олії. Смажити на середньому вогні під кришкою, бо я їх робила не дуже тонкими, так смачніше.
Рецепт і фото Наталі Крихівської

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook