Новий весняний салат з редискою. Скуштуйте, дуже смачний!

Мабуть, найсмачніший весняний салат - із редиски. Найчастіше його готують просто із зеленню та сметаною. Але я пропоную приготувати дещо цікавіше!

Весняний салат з редискою

  • Редиска, огірок, яйце, листя салату, кукурудза, сіль, сметана.
Яйце зварити, порізати соломкою. Огірок порізати соломкою. Редиску порізати тонкими слайсами, посолити і залишити на 10 хвилин, щоб стала м’яка. Салат помити. З кукурудзи злити рідину. Викласти все на тарілку, в центрі покласти ложку сметани (можна змішати з гірчицею із зернами), посолити. Можна додати кропу, петрушки, зеленої цибулі.
Рецепт і фото Іри Литвицької-Фурки
Спробуйте також приготувати:

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook