Швидке тісто для піци
100 г теплої води, 1 ч. ложка цукру, 1 ч. ложка солі, 1/2 ч. ложки сухих дріжджів, 1 яйце, ~ 1,5 скл. борошна (додавати поступово, скільки забере).
Змішати воду, цукор, сіль і дріжджі. Додати трохи борошна, перемішати. Додати яйце, перемішати. Додати решту борошна поступово і замісити м’яке еластичне тісто. З цієї кількості виходять дві великі круглі піци. Одразу розкочувати, викладати начинку і пекти. Начинку робити на своє уподобання! Випікати при 220 градусах на нижньому рівні 15 хв! Головне не перетримати, бо перепечеться!
Рецепт і фото Оксани Білінської
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 23