Смачне хрумке пісне печиво “Машинкове”
1 кг борошна (просіяти), 200 г цукру, 1 ч. ложка соди (погасити 3 ст. ложками оцту), 9 ст. ложок води холодної, 400 мл олії (без запаху).
1 кг борошна (просіяти), додати 200 г цукру, 1 ч. ложку соди (погасити 3 ст. ложками оцту), 9 ст. ложок води холодної, 400 мл. олії (без запаху). Замісити туге тісто, покласти в холодильник на 30 хв.
А виробляється це печиво за допомогою м’ясорубки, тобто “машинки”. Від цього і походить назва – “Машинкове”. Є спеціальні формочки, які закладаються у м’ясорубку. І коли перемелюєш тісто, виходить дуже красиве печиво з чудовими візерунками. А випікається воно при температурі 200 ОС 20 хвилин до рум’яної скоринки. Готове печиво посипати цукровою пудрою.
Рецепт і фото Магдалини Шершун
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 464