Салат “Мурашник”
300 г печеного курячого філе, 1 огірок, 2 варених яйця, 200 г сиру, 2 помідори, картопля пай, майонез, сіль.
Куряче філе порізати на кубики, викласти першим шаром половину, посолити, зробити сітку з майонезу. Огірок порізати соломкою, викласти половину, знову сітку з майонезу. Помідор порізати на кубики, зцідити сік, викласти половину, сітка з майонезу і посолити. Яйця натерти на тертці, викласти половину і зробити сітку з майонезу. Натерти сир, половину викласти і зробити сітку з майонезу. Повторити шари з продуктів, які залишилися, чергуючи з майонезом. Приготувати картоплю пай: картоплю потерти на тертці для корейської моркви і смажити по частинах до золотистого кольору. Солити не треба.
Рецепт Іри Литвицької-Фурки
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 21