Лимонно-маковий кекс
80 г масла розм’якшеного, 180 г сиру домашнього,
150-200 г цукру, 4 яйця, 200 г борошна, 100 г маку, сік з половини лимона, 1 ч. ложка розпушувача, 1 ч. ложка ванільного екстракту.
Мак промити і залити 1/4 скл. окропу (десь 50 мл), розмішати і залишити (рідину вбирає). Масло і сир збити до білого з цукром, додаючи по одному яйця. Додаємо мак, потім борошно з розпушувачем і вимішати. Влити лимонний сік, розмішати. Вилити у форму і пекти при 180 ОС 50-60 хв. Ще у свій кекс додала ізюм та горішки. Коли остигне, полити глазур’ю чи шоколадом.
Рецепт і фото Лілії Мацько
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 22