Інгредієнти:
1 яйце розмішати з 1 скл. (200 мл) кефіру, додати дрібку солі та 1 скл. борошна з розпушувачем (0,5 ч. ложки). Розмішати, щоб не було грудочок.
Пательню змастити олією (не наливати, як на смаження), вилити в неї тісто, зверху акуратно викласти соус (має бути густим, тому що інакше може розлізтися тісто), посипати орегано або італійськими спеціями, викласти начинку, скажімо, ковбасу четвертинками і кукурудзу, посипати сиром.
Соусу і начинки давати в міру, щоб тісто мало змогу підрости й не розм’якнути від вологи.
Пательню накрити кришкою і на маленькому вогні «пекти» 20–30 хв. Піца готова, коли сир зверху розплавився, а по краю тіста з’явилася тоненька золотиста смужечка.
Post Views: 34