Печиво з перцем до пива
- 1 склянка борошна, 125 г вершкового масла або маргарину, 100 г сиру, 1,5 ч ложки солі, червоний мелений перець.
Борошно, сіль і перець перетерти з маргарином, додати тертий сир. При необхідності додати кілька ложок холодної води, молока або сметани. Вимісити тісто і покласти на 30 хв у холодильник.
Розкотити в пласт товщиною 0,5 см і розрізати на смужки 1,5 х 7см. Верх злегка помазати водою або яйцем і можна посипати кунжутом або чищеним соняшниковим насінням. Випікати до світло-коричневого кольору. Незвичайне печиво з пікантним смаком.
Радимо також приготувати:
- А що до пива? Топ-12 рецептів апетитних закусок
Post Views: 29