Тісто для рогаликів “Як слойка”
3 скл. (+0,5 скл. за потребою) борошна, 1 п. (250 г) маргарину, 1 скл. (200 мл) сметани. Ні соди, ні розпушувача, ні цукру не треба!
У борошно потерти холодний маргарин, перемішати. Додати сметану, швидко замісити тісто, зібрати в кулю (можна додати ще 0,5 скл. борошна за потребою), покласти в холодильнику на 3 год або в морозилку на 40 хв. Розкочувати дуже тоненько у кола, розрізати на сегменти-трикутники. На широкий край класти начинку і скручувати досередини. Пекти при 180 ОС. Готові рогалики обваляти у цукровій пудрі. Це дуже давній хороший перевірений рецепт!
Рецепт Марії Ігнатик
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 120