Вафельні трубочки без вафельниці (на сковорідці)
3 яйця, 150 г цукру, 100 мл молока, 200 г борошна, 100 г вершкового масла, дрібка ваніліну, дрібка солі.
Збити яйця з цукром, щоб вийшла пишна маса. Додати до неї молоко, ваніль, дрібку солі. Розтопити вершкове масло. Додати тепле масло в суміш. Ще раз гарно збити все міксером. Просіяне борошно малими частинами підсипати в тісто, не перестаючи збивати міксером, щоб тісто вийшло однорідним без грудочок.
Суху сковорідку поставити на маленький вогонь. Брати одну ложку тіста (максимум півтори) і розподіляти тонким шаром по сковорідці. Обсмажити з двох сторін по 2 хв. Гарячі вафлі швидко згорнути в трубочку. Коли вони охолонуть, наповнити їх будь-яким кремом.
Рецепт і фото Наталі Іськів
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 124