10 дрібниць, які кожен чоловік таємно обожнює в коханій жінці

Ми можемо і не здогадуватися, але ці особливості в жіночій поведінці буквально зводять чоловіків з розуму. І ось що це...

Коли ви дозволяєте йому допомогти вам

В епоху фемінізму чоловікам дуже складно бути лицарями. Адже дівчата майже з усім можуть впоратися самі. Але нашим лицарям все ще приємно, коли ми їх потребуємо. Так вони відчувають свою цінність. Тому якщо ви дозволите коханому допомогти вам, він буде шалено вдячний. Хоча, звичайно, і не скаже цього.

Коли чіпають його волосся

Це жінкам не подобається, коли чоловік намагається доторкнутися до волосся, яке вони крутили кілька годин. Чоловіки ж, навпаки, люблять, коли чіпають їх волосся. Спробуйте запустити руку в його волосся, поки ви разом лежите на ліжку або їдете на машині. І ви самі все побачите.

Коли ви його слухаєте

Він не просто так розповідає вам цю історію. Якщо коханий з вами чимось ділиться, значить він вам довіряє. Кращою реакцією з вашого боку на це буде уважність. Щоб партнер відчував, що він вам не байдужий.

Чоловіки люблять, коли дівчата проявляють ініціативу

Ми звикли, що всі перші кроки повинен робити чоловік. Перший писати, дзвонити, кликати на побачення. А що, якщо взяти і зробити все навпаки? Чоловіки — дуже сором’язливі створіння, які в глибині душі бояться, що їх відкинуть. Саме тому вони можуть довго не наважуватися щось зробити або сказати. І так, вони люблять ініціативних жінок. А ще, коли ви у відповідь робите щось першою, чоловік розуміє, що не дарма старається.

Коли сміються над його жартами

Чоловікам подобається, коли дівчата не соромляться проявляти свої емоції. Особливо позитивні. Адже це означає, що поряд з ним ви можете відчувати себе справжньою. А ще їм стає приємно, тому що вони розуміють, що знають, як підняти вам настрій.

Коли ви лякаєтеся і притискаєтеся до нього

Чоловіки люблять грати в захисників. Тому коли ви лякаєтеся і притискаєтеся до грудей коханого — знайте, що йому це насправді дуже подобається.

Коли ви посміхаєтеся йому

Є щось магічне в жіночій усмішці. Тому поряд з ним намагайтеся частіше посміхатися. По-перше, для нього це розпізнавальний знак, що вам удвох добре. А по-друге, це робить вас трохи привабливішою.

Коли його не соромляться

Взяти його за руку або навіть просто поцілувати в щоку — чоловікові подобається, коли ви відкрито проявляєте свою любов. Так він бачить, що вам не соромно бути поруч з ним. Повірте, одні недовгі обійми коханої жінки додадуть йому більше впевненості, ніж найдорожчий костюм.

Коли ви пишете йому повідомлення, поки гуляєте з друзями

Просто жест, який покаже, що ви пам’ятаєте про нього незалежно від обставин.

Коли говорите, що ви цінуєте його

Всім нам приємно, коли наші зусилля оцінюються по достоїнству. Так що якщо ви помітили, що ваш чоловік докладає сили, щоб щось для вас зробити, то неодмінно про це скажіть. Це тільки підбадьорить його.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook