Ажурні млинці на окропі
- 4 яйця, 4 ст. ложки цукру (можна 1 ст. ложку – для солоних начинок), 4 ст. ложки олії, 1 п. ванільного цукру, дрібка солі, 2 скл. молока, 1 скл. окропу, 2 ст. ложки крохмалю (як нема, то можна замінити борошном), 2 скл. борошна (приблизно, все залежить від якості борошна і від розміру яєць).
Збити яйця, цукор, сіль і ванільний цукор. Тоді дати олію, молоко, розмішати. Влити окріп. Додати крохмаль і поступово борошно. Сковорідку лише раз ледь змастити олією за допомогою силіконового пензлика. З цієї кількості інгредієнтів виходить 40 млинців. Начинку зробити на свій смак. У мене солодкий сир.
Рецепт і фото Іванни Луць
Спробуйте також приготувати:
Незвичайні та смачні марокканські млинці з пінного тіста з медовим соусом
Post Views: 103